

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рибата е един от най-добрите източници
Рецептата, която ще прочетете по-надолу, ще ви спести време и всъщност е много по-здравословна
Рецептата за направата им е много лесна и всеки от нас може да я направи вкъщи
Рецептата за запечени рулца от тиквички с пилешко месо отваря нова глава в безкрайната тема рецепти с тиквички
Ще хареса на всеки вкус
Te са невероятно вкусни и много леки
Прости трикове, които няма да откриете в книгите с кулинарни рецепти
За да изпечете оризовите палачинки е най-добре да използвате плосък тиган за палачинки с незалепващо покритие